sv
sv
contact us

Grow with Bendiro

Jeton Xhemajli – Från maskinoperatör till ansvarig för inköp och planering
14 augusti 2017 började Jeton Xhemajli hos oss som maskinoperatör. En oerhört positiv och framåt kille som tillför mycket i Bendiro-laget. Från start och framåt har han på ett nyfiket och målinriktat sätt tagit sig an alla uppgifter med lika stort ansvarskännande och alltid velat lära sig mer. Egenskaper som gjort att han idag bär rollen som ansvarig för inköp och planering hos oss.

Jeton har tidigare arbetat med Willys nyetableringar i 8 år, men tröttnade på det kringflackande livet som montör, med många resor och övernattningar. Därefter blev det en helt annan typ av resor, privata sådana, runt om i världen, samt arbete som personlig assistent och inom lagerhantering innan tjänsten som maskinoperatör dök upp på Bendiro.

Gillar att jobba hårt och att ha rutiner

”Min svåger jobbade på Bendiro och trivdes väldigt bra och när han undrade om inte jag också ville börja på samma arbetsplats, sökte jag jobbet som maskinoperatör och fick det.”

”Jag trivdes direkt. Jag gillar att jobba hårt och att ha rutiner att följa. Efter tre år blev jag tillfrågad om jag ville ta steget vidare och arbeta som arbetsledare för ett av våra team med runt 10 medarbetare. En tjänst som jag mer än gärna tackade ja till.”

Investering i människor

”På Bendiro ser man varje medarbetare som individer, med egenskaper och förmågor som kan utvecklas med rätt stöd och uppbackning.  De ser möjligheter i att investera i oss parallellt med att man investerar i maskiner och lokaler. Allt ska hålla samma höga kvalitet och professionalism. Många företag pratar bara om sina maskiner, här fokuserar man mer på att lyfta kunskap och utveckling.”

”Jag ser också att det finns en tydlighet i ledarskapet, där man är väldigt duktiga på att sätta rätt person på rätt plats. Hela vägen, uppifrån och ner. Det ger en mycket stabil organisation och arbetsplats som känns motiverande att gå till på alla sätt. Vi lär oss mycket av varandra.”

Ny tjänst som ansvarig för produktionsplanering/inköp

”Det dröjde dock inte länge innan Jeton blev erbjuden ytterligare en ny tjänst som ansvarig för produktionsplanering och inköp.”

”Jag kände att det fanns en plan för mig och jag har vår produktionsledare Jarmo att tacka för mycket  vad gäller utveckling av både min profession och jag som person. Han har öppnat många dörrar för mig. Så även Jörgen Hjertman som är konstruktör. Jag är verkligen tacksam över att få jobba med dessa fantastiska personer.”

Älskar siffror och planering

”I min nya roll som produktionsplanering/inköp planerar jag alla order och beställer material.

Jag har fått ett stort ansvar och vill verkligen leverera ett bra utför arbete i alla lägen, både mot kund och här internt. Göra det som står i min makt, men samtidigt inte lova mer än vi kan klarar av.”

”Det är verkligen stor skillnad att nu sitta med administrativa uppgifter från att tidigare haft ett mer fysiskt ansträngande arbete. Jag har alltid älskat siffror och att planera, vilket jag verkligen har stor nytta av i denna tjänst. Det är en stor fördel att tidigare ha jobbat med olika delar ute i produktionen, vilket jag nu förstår att mina chefer också visste när de planerade för min utveckling. Mina kollegor har varit oerhört stödjande i min nya roll, vilket betyder mycket och är en trygghet när man får axla en helt ny roll. Känner man sig trygg i en miljö, kan man också vara sig själv.”

Ett gott team på väg framåt.

”Jag har spelat fotboll och vet hur viktiga alla spelare är för ett starkt team. Och det är vi verkligen här på Bendiro. Vi har roligt ihop och bjuder på oss själva. Här går det att kombinera seriositet och ett leende på läpparna. Jag trivs otroligt bra och det är verkligen spännande att få vara delaktig i den tillväxt- och utvecklingsresa som nu pågår för fullt på Bendiro. Jag ser inget stopp någonstans! ”

Väx med Bendiro! 

Bli en i teamet
Privacy Settings
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse när du använder vår webbplats. Om du använder våra tjänster via en webbläsare kan du begränsa, blockera eller ta bort cookies via dina webbläsarinställningar. Vi använder också innehåll och skript från tredje part som kan använda spårningsteknik. Du kan selektivt ge ditt samtycke nedan för att tillåta sådana tredjepartsinbäddningar. För fullständig information om de cookies vi använder, data vi samlar in och hur vi bearbetar dem, se vår Personuppgifter
Youtube
Jag godkänner - Youtube
Vimeo
Jag godkänner - Vimeo
Google Maps
Jag godkänner - Google
Spotify
Jag godkänner - Spotify
Sound Cloud
Jag godkänner - Sound