sv
sv
contact us
News

Ett nytt år. Ett nytt rekord!

Vi börjar året med att producera all time high i vår anläggning. Ett talande rekord som är ett resultat av alla de satsningar vi gjort under förra året. Också ett resultat vi är ganska säkra på att kunna överträffa…

”2021 var, som vi tidigare berättat om, ett mycket positivt år för Bendiro. Vi genomförde ett ombyggnadsprojekt som omfattade i stort sett hela företaget. Ett projekt i syfte att förbättra arbetsmiljön för våra anställda, reducera vår miljöpåverkan samt möjliggöra en utökning av vår produktionskapacitet. Resultatet av denna satsning fick vi ett riktigt tydligt bevis för redan under årets första månad.”

Rekordet – resultat av en lyckad mix 
”Vecka 03 producerade vi all time high i vår anläggning. Ett rekord som blivit möjligt genom produktion i såväl nya som gamla maskiner, en mycket väl fungerande produktionsplanering och, inte minst, riktigt drivna och kunniga medarbetare inom hela företaget. Rekordet ska också, självklart, tillskrivas våra kunder. Kunder som varit oss trogna i många år, men också nya kunder inom vitt skilda branscher. Vi känner oss otroligt motiverade att nu fortsätta denna resa under 2022. Vår förhoppning är att januarirekordet inte kommer att bli långlivat, vi har nya mål i sikte!”

Hans Gustafson
Sales Manager Bendiro Profile Tech AB

Privacy Settings
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse när du använder vår webbplats. Om du använder våra tjänster via en webbläsare kan du begränsa, blockera eller ta bort cookies via dina webbläsarinställningar. Vi använder också innehåll och skript från tredje part som kan använda spårningsteknik. Du kan selektivt ge ditt samtycke nedan för att tillåta sådana tredjepartsinbäddningar. För fullständig information om de cookies vi använder, data vi samlar in och hur vi bearbetar dem, se vår Personuppgifter
Youtube
Jag godkänner - Youtube
Vimeo
Jag godkänner - Vimeo
Google Maps
Jag godkänner - Google
Spotify
Jag godkänner - Spotify
Sound Cloud
Jag godkänner - Sound