sv
sv
contact us
News

Välkommen till oss i monter A123

Välkommen till Bendiro på Alihankinta 27-29 september
– platsen där industriproffs möts.

Nu är det åter igen dags att träffas på Finlands ledande industrievenemang där du som besökare får en unik överblick över branschens utsikter och framtid. Självklart finns vi på Bendiro på plats för att berätta om fördelar och nya innovationer när det gäller rullformning. Det har hänt mycket här hos oss på Bendiro senaste året och vi kan presentera ett Bendiro 2.0 som erbjuder utökade möjligheter vad gäller kapacitet, kunskap och kringtjänster.

Du hittar oss i monter A123. Varmt välkommen!

Privacy Settings
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse när du använder vår webbplats. Om du använder våra tjänster via en webbläsare kan du begränsa, blockera eller ta bort cookies via dina webbläsarinställningar. Vi använder också innehåll och skript från tredje part som kan använda spårningsteknik. Du kan selektivt ge ditt samtycke nedan för att tillåta sådana tredjepartsinbäddningar. För fullständig information om de cookies vi använder, data vi samlar in och hur vi bearbetar dem, se vår Personuppgifter
Youtube
Jag godkänner - Youtube
Vimeo
Jag godkänner - Vimeo
Google Maps
Jag godkänner - Google
Spotify
Jag godkänner - Spotify
Sound Cloud
Jag godkänner - Sound