sv
sv
contact us
News

Our carbon footprint

2019 gjorde vi en energikartläggning som resulterade i en åtgärdslista som vi metodiskt, steg för steg, genomfört.

Idag har vi har mycket energieffektiva lokaler och processer vad gäller uppvärmning, ventilation och belysning. Dessa investeringar, tillsammans med andra ständiga förbättringar, har resulterat i en betydande minskning av våra CO2 utsläpp i förhållande till produktionsvolym, men även i reella tal. 

Läs mer här!
Our carbon footprint
Privacy Settings
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse när du använder vår webbplats. Om du använder våra tjänster via en webbläsare kan du begränsa, blockera eller ta bort cookies via dina webbläsarinställningar. Vi använder också innehåll och skript från tredje part som kan använda spårningsteknik. Du kan selektivt ge ditt samtycke nedan för att tillåta sådana tredjepartsinbäddningar. För fullständig information om de cookies vi använder, data vi samlar in och hur vi bearbetar dem, se vår Personuppgifter
Youtube
Jag godkänner - Youtube
Vimeo
Jag godkänner - Vimeo
Google Maps
Jag godkänner - Google
Spotify
Jag godkänner - Spotify
Sound Cloud
Jag godkänner - Sound