sv
sv
contact us
News

Ny intrimningsmaskin frigör värdefull kapacitet

Under hösten 2020 installerade vi ett helt nytt intrimningsvalsverk med 48 formningssteg. Maskinen körs offline och frigör därmed kapacitet och minskar downtime i våra övriga rullformningslinjer som är i kontinuerlig drift.

I det nya intrimningsvalsverket har vi möjlighet att provköra helt nya profiler, utan att det stör övrig produktion. Innovativ rullformning för oss är att kunna tillmötesgå våra kunders önskemål även när det gäller att tillverka mer komplexa profiler. Varje profil är unik och kräver en inkörningstid som tidigare skett i ordinarie rullformningsmaskiner, de som vi kallar onlinemaskiner. Nu kan vi låta denna process ske parallellt med andra körningar, vilket inte bara ökar vår totala kapacitet utan också utvidgar möjligheterna att tillverka mer komplexa profiler enligt våra kunders önskemål.

Det finns också miljömässiga och ekonomiska fördelar, då vi genom att köra provserie minskar den totala materialåtgången.

Önskar du mer information, hör av dig till Jarmo Jakku

Privacy Settings
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse när du använder vår webbplats. Om du använder våra tjänster via en webbläsare kan du begränsa, blockera eller ta bort cookies via dina webbläsarinställningar. Vi använder också innehåll och skript från tredje part som kan använda spårningsteknik. Du kan selektivt ge ditt samtycke nedan för att tillåta sådana tredjepartsinbäddningar. För fullständig information om de cookies vi använder, data vi samlar in och hur vi bearbetar dem, se vår Personuppgifter
Youtube
Jag godkänner - Youtube
Vimeo
Jag godkänner - Vimeo
Google Maps
Jag godkänner - Google
Spotify
Jag godkänner - Spotify
Sound Cloud
Jag godkänner - Sound