sv
sv
contact us
News

Vi växer och öppnar upp för ännu fler möjligheter

Under hösten och vintern har vi utökat våra produktionslokaler med drygt 1.500 kvadratmeter. Utbyggnaden utgör en del i en större och mer omfattande investering för att kunna möta upp den kraftigt ökade efterfrågan av våra produkter och tillgodose våra kunders behov av rullformade profiler tillverkade på ett så effektivt, innovativt och kvalitetssäkrat sätt som möjligt.

Den utökade ytan ger oss möjlighet att skapa en produktionslayout anpassad för LEAN. De nya lokalerna ger också en ljusare och mer trivsam arbetsmiljö. På tur står nu ombyggnad av kontor och leverans av ytterligare en rullformningslinje under hösten 2021.

Privacy Settings
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse när du använder vår webbplats. Om du använder våra tjänster via en webbläsare kan du begränsa, blockera eller ta bort cookies via dina webbläsarinställningar. Vi använder också innehåll och skript från tredje part som kan använda spårningsteknik. Du kan selektivt ge ditt samtycke nedan för att tillåta sådana tredjepartsinbäddningar. För fullständig information om de cookies vi använder, data vi samlar in och hur vi bearbetar dem, se vår Personuppgifter
Youtube
Jag godkänner - Youtube
Vimeo
Jag godkänner - Vimeo
Google Maps
Jag godkänner - Google
Spotify
Jag godkänner - Spotify
Sound Cloud
Jag godkänner - Sound