en
en
contact us
News

We are growing and opening up to even more opportunities

During the autumn and winter, we have expanded our production premises by approximately 1,500 square metres. The expansion is part of a larger and more extensive investment to meet the ever increasing demand for our products, and to meet our customers’ needs for roll forming profiles manufactured in the most efficient, innovative and quality-assured way possible.

The extended area gives us the opportunity to create a production layout adapted for LEAN. The new premises also provide a brighter and more pleasant working environment. Next in line is the refurbishment of offices and the delivery of another roll forming line in the autumn of 2021.

Privacy Settings
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse när du använder vår webbplats. Om du använder våra tjänster via en webbläsare kan du begränsa, blockera eller ta bort cookies via dina webbläsarinställningar. Vi använder också innehåll och skript från tredje part som kan använda spårningsteknik. Du kan selektivt ge ditt samtycke nedan för att tillåta sådana tredjepartsinbäddningar. För fullständig information om de cookies vi använder, data vi samlar in och hur vi bearbetar dem, se vår Personuppgifter
Youtube
Jag godkänner - Youtube
Vimeo
Jag godkänner - Vimeo
Google Maps
Jag godkänner - Google
Spotify
Jag godkänner - Spotify
Sound Cloud
Jag godkänner - Sound