sv
sv
contact us
News

Ny mätteknik för ännu bättre kvalitetsanalyser

I samband med utbyggnaden av vår produktion och ett nytt produktionsflöde, har vi även investerat i ny mätteknik och ett helt nytt mätrum. Den nya tekniken, i form av mobil mätarm, gör att vi kan laserscanna profilerna antingen i vårt mätrum eller ute vid maskinen, vilket är fördelaktigt inte minst när vi producerar långa profiler.

I vår befintliga mätutrustning mäter vi automatiskt profiler efter förinställda mätvärden. Denna teknik använder vi framförallt vid kontroll av de profiler vi producerar i stora volymer. Vi mäter initialt och sedan kontinuerligt under produktionsprocessen för att undvika avvikelser, säkerställa repeternoggrannhet och därmed kunna hålla en hög och jämn kvalitet genom hela kedjan. Genom vår nya intrimningsmaskin har vi möjlighet att göra de initiala mätningarna innan profilen går in i ordinarie produktion, vilket ger oss stora fördelar i vår målsättning att ha så korta downtime som möjligt i våra onlinemaskiner.

Under året kommer vi att investera i ytterligare ny mobil mätteknik.

Vill du veta mer? Hör av dig till Thomas Hansson

Privacy Settings
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse när du använder vår webbplats. Om du använder våra tjänster via en webbläsare kan du begränsa, blockera eller ta bort cookies via dina webbläsarinställningar. Vi använder också innehåll och skript från tredje part som kan använda spårningsteknik. Du kan selektivt ge ditt samtycke nedan för att tillåta sådana tredjepartsinbäddningar. För fullständig information om de cookies vi använder, data vi samlar in och hur vi bearbetar dem, se vår Personuppgifter
Youtube
Jag godkänner - Youtube
Vimeo
Jag godkänner - Vimeo
Google Maps
Jag godkänner - Google
Spotify
Jag godkänner - Spotify
Sound Cloud
Jag godkänner - Sound