sv
sv
contact us
News

Välkommen till oss i monter A131

Äntligen kan vi så smått börja att ses IRL igen. På Bendiro startar vi hösten med att bjuda in dig till Finlands största mässa för underleverantörer, Alihankinta, 21-23 september. Du hittar oss i monter A131.

Förregistrering nödvändig
Eftersom mässan kommer att ha ett maxantal besökare per dag, är det nödvändigt att du i förväg registrerar vilken eller vilka dagar du planerar att besöka mässan.
Denna registrering görs här

Vi hälsar dig varmt välkommen till vår monter och ser fram emot att berätta mer om oss och våra möjligheter, nu och framöver.

Privacy Settings
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse när du använder vår webbplats. Om du använder våra tjänster via en webbläsare kan du begränsa, blockera eller ta bort cookies via dina webbläsarinställningar. Vi använder också innehåll och skript från tredje part som kan använda spårningsteknik. Du kan selektivt ge ditt samtycke nedan för att tillåta sådana tredjepartsinbäddningar. För fullständig information om de cookies vi använder, data vi samlar in och hur vi bearbetar dem, se vår Personuppgifter
Youtube
Jag godkänner - Youtube
Vimeo
Jag godkänner - Vimeo
Google Maps
Jag godkänner - Google
Spotify
Jag godkänner - Spotify
Sound Cloud
Jag godkänner - Sound