en
en
contact us
News

Welcome to visit us in stand A131

Finally, we can gradually start to see IRL again. At Bendiro, we will start this autumn by inviting you to Finland’s largest subcontracting fair, Alihankinta, 21-23rd of September. You will find us in booth A131.

Pre-registration required
As the fair will have a maximum number of visitors per day, it is necessary that you register in advance which day or days you plan to visit the fair.

You can do this registration here

We welcome you to our stand and look forward to telling you more about us and our opportunities, now and in the future.

Privacy Settings
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse när du använder vår webbplats. Om du använder våra tjänster via en webbläsare kan du begränsa, blockera eller ta bort cookies via dina webbläsarinställningar. Vi använder också innehåll och skript från tredje part som kan använda spårningsteknik. Du kan selektivt ge ditt samtycke nedan för att tillåta sådana tredjepartsinbäddningar. För fullständig information om de cookies vi använder, data vi samlar in och hur vi bearbetar dem, se vår Personuppgifter
Youtube
Jag godkänner - Youtube
Vimeo
Jag godkänner - Vimeo
Google Maps
Jag godkänner - Google
Spotify
Jag godkänner - Spotify
Sound Cloud
Jag godkänner - Sound