sv
sv
contact us
News

Välkommen till oss i monter B05:28

Välkommen till Bendiro på Elmia Subcontractor, heart of industrial know-how, 15-17 november

Nu är det åter igen dags att träffas på Sveriges ledande industrievenemang, Elmia Subcontractor, där du som besökare får en unik överblick vad gäller branschens utsikter och framtid. Självklart finns vi på Bendiro på plats för att berätta om fördelar och nya innovationer när det gäller rullformning. Det har hänt mycket här hos oss på Bendiro senaste året och vi kan presentera ett Bendiro 2.0 som erbjuder utökade möjligheter vad gäller kapacitet, kunskap och kringtjänster.

Du hittar oss i monter B05:28. Varmt välkommen!

Privacy Settings
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse när du använder vår webbplats. Om du använder våra tjänster via en webbläsare kan du begränsa, blockera eller ta bort cookies via dina webbläsarinställningar. Vi använder också innehåll och skript från tredje part som kan använda spårningsteknik. Du kan selektivt ge ditt samtycke nedan för att tillåta sådana tredjepartsinbäddningar. För fullständig information om de cookies vi använder, data vi samlar in och hur vi bearbetar dem, se vår Personuppgifter
Youtube
Jag godkänner - Youtube
Vimeo
Jag godkänner - Vimeo
Google Maps
Jag godkänner - Google
Spotify
Jag godkänner - Spotify
Sound Cloud
Jag godkänner - Sound