en
en
contact us
News

Welcome to visit us in stand B05:28

Welcome to Bendiro at Elmia Sucontractor, heart of industrial know-how, 15-17th of November

It´s once again time to meet at the Swedish leading industry event, Elmia Sucontractor, where you as the visitors get a unique overview of the industry’s prospects and the future. Of course, we at Bendiro will be there to tell you about the benefits and new innovations when it comes to roll forming. A lot has happened here at Bendiro in the last year and we can present a Bendiro 2.0 that offers new possibilities in terms of capacity, knowledge and extended ancillary services.

We welcome you to our stand B05:28 and look forward to see you.

Privacy Settings
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse när du använder vår webbplats. Om du använder våra tjänster via en webbläsare kan du begränsa, blockera eller ta bort cookies via dina webbläsarinställningar. Vi använder också innehåll och skript från tredje part som kan använda spårningsteknik. Du kan selektivt ge ditt samtycke nedan för att tillåta sådana tredjepartsinbäddningar. För fullständig information om de cookies vi använder, data vi samlar in och hur vi bearbetar dem, se vår Personuppgifter
Youtube
Jag godkänner - Youtube
Vimeo
Jag godkänner - Vimeo
Google Maps
Jag godkänner - Google
Spotify
Jag godkänner - Spotify
Sound Cloud
Jag godkänner - Sound